Een exclusieve keuken

in de regio Amsterdam!

Een exclusieve keuken

in de regio Amsterdam!

Een exclusief keukenontwerp

Een exclusieve keuken begint met een uitstekend ontwerp dat tot in detail uitgewerkt is. Wij maken een uniek ontwerp dat volledig is afgestemd op uw wensen en woonruimte. Laat u inspireren om het beste uit de ruimte te halen en ontdek samen met ons hoe de keuken het beste tot zijn recht komt. Hier komt ook advies over keukenstijl en kleurstelling bij kijken tot in het meest verfijnde detail. Bekijk hieronder een aantal mogelijkheden tot het personaliseren van uw exclusieve keuken.

Hoge kwaliteit materialen

Een sterk ontwerp op basis van uw wensen en woonruimte levert natuurlijk een prachtige keuken op. Een lust voor het oog. Maar naast design is ook kwaliteit ontzettend belangrijk. Doordat wij de keukenmeubels op maat maken, bent u verzekerd van oerdegelijke kwaliteit. Voor de keukenkasten betekent dit ruime keuze in exclusieve fronten van allerlei materialen, zoals melamine, lakwerk, fineer- en massief houten deuren. Met de juiste combinatie creëren we samen een prachtige, unieke keuken.

De beste keukenapparatuur

U gebruikt de keukenapparatuur in uw keuken dagelijks. Daarom voorzien wij uw keuken van hoge kwaliteit keukenapparatuur van A-merken die we vertrouwen en waar we al jaren mee samenwerken. In de praktijk houdt dit in dat de oven zorgt voor de heerlijkste gerechten, de vaatwasser muisstil is en de afzuigkap ook echt alle geuren uit de ruimte neutraliseert. Daarbij kijken we samen naar welke apparaten en welke functies voor u belangrijk zijn. Maatwerk staat immers centraal in een unieke keuken, die wij voorzien van exclusieve apparaten.

Keukenwerkbladen op maat

Ook op het gebied van keukenbladen zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij werken met verschillende Nederlandse fabrikanten om u de keuze te bieden uit de beste kwaliteit werkbladen van kunststof, graniet, marmer, composiet, beton of keramiek. Keukenwerkbladen met exclusieve kleuren en unieke afwerkingen worden speciaal voor ons in Italië geproduceerd. U kunt uw werkblad zelfs uitzoeken in de steengroeve. In combinatie met de fronten en apparaten creëert ons team samen met u een unieke keuken.

Persoonlijke keukenaccessoires

Zelf gekozen accessoires maken uw exclusieve keuken nog persoonlijker. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld op het gebied van verlichting. Dit is een essentieel onderdeel van de keuken, aangezien deze sfeerbepalend is en het werkgemak bepaalt. Dimbare verlichting is bijvoorbeeld ideaal om een ruimte functioneel, maar ook gezellig te kunnen maken. Of en hoe we dit toepassen is echter afhankelijk van de woonruimte en inrichting van de keuken.

Klaar voor een exclusieve keuken?

Maak een afspraak of bekijk onze referenties.