Een prachtige keuken

van topkwaliteit!

Een prachtige keuken

van topkwaliteit!

Keukenontwerp en keukenadvies

Een kwaliteitskeuken begint met een goed ontwerp dat tot in detail uitgewerkt is. Wij maken dit ontwerp speciaal voor u op basis van uw wensen en woonruimte zodat u uw droomkeuken in huis heeft. Laat u inspireren om het beste uit de ruimte te halen en ontdek samen met ons hoe de keuken het beste tot zijn recht komt. Hier komt ook advies over keukenstijl en kleurstelling bij kijken tot in het meest verfijnde detail.

Hoge kwaliteit keukenkasten

Een sterk ontwerp levert natuurlijk een prachtige keuken op. Een lust voor het oog. Maar naast een prachtige keuken, staan wij ook voor een hoge kwaliteit keuken. Doordat we de keukenmeubels op maat maken, bent u verzekerd van oerdegelijke kwaliteit. Voor de keukenkasten betekent dit ruime keuze in fronten van allerlei materialen, zoals melamine, lakwerk, fineer- en massief houten deuren. De scharnieren en laden zijn zachtsluitend en de sluitsystemen hebben ruime garanties.

De beste keukenapparatuur

U gebruikt de keukenapparatuur in uw keuken dagelijks. Daarom voorzien wij uw keuken van hoge kwaliteit keukenapparatuur van A-merken die we vertrouwen en waar we al jaren mee samenwerken. In de praktijk houdt dit in dat de oven zorgt voor de heerlijkste gerechten, de vaatwasser muisstil is en de afzuigkap ook echt alle geuren uit de ruimte neutraliseert. Maatwerk op het gebied van apparaten is in overleg natuurlijk mogelijk.

Keukenwerkbladen op maat

Op het gebied van keukenwerkbladen kunt u het zo gek niet bedenken. Wij werken met verschillende Nederlandse fabrikanten om u de keuze te bieden uit de beste kwaliteit keukenwerkbladen van kunststof, graniet, marmer, composiet, beton of keramiek. Keukenwerkbladen met bijzondere kleuren en unieke afwerkingen halen we direct uit Italië. Als u echt helemaal zelf wilt kiezen, kunt u uw werkblad zelfs uitzoeken in de steengroeve.

Persoonlijke keukenaccessoires

Zelf gekozen accessoires maken uw kwaliteitskeuken persoonlijk. Onze accessoiresleveranciers op het gebied van accessoires zijn goed op de hoogte van de verschillende trends. Wij adviseren u bijvoorbeeld op het gebied van verlichting. Dit is een essentieel onderdeel van de keuken aangezien deze sfeerbepalend is en werkgemak bepaalt. Dimbare verlichting is bijvoorbeeld ideaal om een ruimte functioneel, maar ook gezellig te kunnen maken. De keuken is het hart van de woning. De dag begint en eindigt er.

Overtuigd van onze kwaliteit?

Maak een afspraak of bekijk onze referenties.