Een eigentijdse werkwijze

voor een unieke keuken

 

Een eigentijdse werkwijze

voor een unieke keuken

 

Kennismaking tussen keukenarchitect en bewoners

Keukenarchitect Wilbrand  is betrokken bij elke stap in het ontwerp van uw keuken. Hij is daarom de aangewezen persoon om de werkwijze van Velthuizen Keukens Exclusieve Architectuur voor u te schetsen.

“De eerste stap naar uw droomkeuken is een kennismakingsgesprek. Ik kom bij u langs om u en uw ruimte beter te leren kennen. Een keuken van Velthuizen Keukens Exclusieve Architectuur begint namelijk bij de ruimte en haar bewoners. We bespreken uw wensen over de keuken maar ook uw totale woonruimte. De bedoeling is dat uw unieke keuken naadloos aansluit op de rest van uw woning. Dat vereist misschien verandering in de rest van de woning, bijvoorbeeld het bouwen of afbreken van een muur, om de totale beleving van de keuken te veranderen. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Daarnaast adviseer ik u over de mogelijkheden en leg ik u originele ideeën voor op basis van uw wensen. Dit gesprek levert een conceptplan op.”

  • 10 jaar keukenervaring
  • Creatief ontwerp
  • Maatwerkaanpak

Conceptplan unieke keuken

“De plannen die we tijdens het eerste gesprek maken, visualiseer ik meteen in een conceptplan. Deze tekening geeft realistisch weer hoe de keuken zich verhoudt tot de rest van uw woning. Ik zorg eerst dat de afmetingen in de tekening kloppen. Dan voeg ik kleur toe zodat de tekening diepte krijgt en gaat leven. Dit is mijn favoriete fase in het proces, omdat ik erachter kom of ik u heb weten te verrassen met een bijzondere keuken.”

Verdiepen

“De volgende stap in onze maatwerkaanpak is het 3D-ontwerp. Dit is een vertaling van het conceptplan van de keuken naar een nog ruimtelijkere versie. Dit geeft een fotorealistisch beeld van uw keukenruimte. Nu duidelijk is wat we gaan doen, maak ik ook een eerlijke begroting voor uw zelf samengestelde keuken. In een vervolggesprek gebruiken we het 3D-ontwerp om nog verder op details in te gaan. Dit brengt ons nog een stapje dichter bij uw bijzondere keuken.”

Voorbereiden

“Als de details die het een persoonlijke keuken maken helder zijn, start de voorbereiding op de montage van de keuken. Hoewel ik als keukenarchitect bij alle stappen in het proces betrokken ben, word ik wel ondersteund door een vast projectteam bestaande uit projectbegeleider Ilko en monteur Roy. Doordat ik nauw met hen samenwerk weten zij precies wat uw wensen zijn en hoe ze aan de slag kunnen. De projectbegeleider regelt het inmeten en controleren van de bestelling. De monteur zal uw keuken op maat vervolgens in één keer vakkundig en perfect monteren.”

Realiseren keuken op maat

“Een unieke kwaliteitskeuken verdient vakkundige keukenmontage. Wij werken daarom altijd met onze eigen vertrouwde monteur. Keukenmonteur Roy is een echte vakman die pas weg gaat als u tevreden bent over het eindresultaat. Na zijn vertrek kunt u direct genieten van uw zelf samengestelde keuken. Een beleving om elke dag van te genieten!”

Geïnspireerd?

Maak dan een afspraak of bekijk onze referenties voor nog meer inspiratie .