Persoonlijk keukenadvies

aan huis

 

Persoonlijk keukenadvies

aan huis

 

Keukenadvies op maat bij u thuis

Keukenarchitect Wilbrand is betrokken bij elke stap in het ontwerp van uw keuken. Na een telefonische intake maakt u, bij u thuis, kennis met Wilbrand voor persoonlijk keukenadvies op maat.

“De eerste stap naar uw droomkeuken is een kennismakingsgesprek aan huis. Ik kom bij u langs om u en uw ruimte beter te leren kennen. Een keuken van Velthuizen Keukens Exclusieve Architectuur begint namelijk bij de ruimte en haar bewoners. We bespreken uw wensen over de keuken, maar ook uw totale woonruimte. De bedoeling is dat uw unieke keuken naadloos aansluit op de rest van uw woning. Dat vereist misschien verandering in de rest van de woning, bijvoorbeeld het bouwen of afbreken van een muur, om de totale beleving van de keuken te veranderen. Daar draaien wij onze hand niet voor om, want wij leveren keukens op maat. Daarnaast geef ik u persoonlijk advies over de mogelijkheden en leg ik u originele ideeën voor op basis van uw wensen. Dit gesprek levert een conceptplan op.”

  • Persoonlijk keukenadvies
  • Keukenadvies op maat
  • Bijna 10 jaar keukenervaring

Conceptplan unieke keuken

“De plannen die we tijdens het eerste gesprek bij u thuis maken, visualiseer ik meteen in een persoonlijk conceptplan. Deze tekening geeft realistisch weer hoe de keuken zich verhoudt tot de rest van uw woning. Ik zorg eerst dat de afmetingen in de tekening kloppen. Dan voeg ik kleur toe zodat de tekening diepte krijgt en gaat leven. Dit is mijn favoriete fase in het proces, omdat ik erachter kom of ik u heb weten te verrassen met een op maat ontworpen keuken.”

Verdiepen

“De volgende stap in onze maatwerkaanpak is het 3D-ontwerp. Hier komen uw wensen samen met mijn persoonlijke advies, en deze worden tot leven gebracht in een fotorealistisch beeld. Waar de eerste afspraak bij u thuis was, nodig ik u ditmaal graag uit in onze showroom in Woudenberg. In onze beamerruimte presenteer ik u het 3D-ontwerp voor uw nieuwe keuken. Nu het plan duidelijk is, maak ik ook een eerlijke begroting voor uw op maat samengestelde keuken. In dit vervolggesprek gebruiken we het 3D-ontwerp om nog verder op details in te gaan. Dit brengt ons nog een stapje dichter bij uw toekomstige droomkeuken.”

Voorbereiden

“Als alle details voor uw persoonlijke keuken helder zijn, start de voorbereiding op de montage van de keuken. Ik ben als keukenarchitect bij alle stappen in het proces betrokken, maar vanaf dit punt word ik ondersteund door een vast projectteam, bestaande uit projectbegeleider Arno en monteur Christiaan. Doordat ik nauw met hen samenwerk weten zij precies wat uw wensen zijn en hoe ze aan de slag kunnen. Projectbegeleider Arno regelt het inmeten bij u thuis en het controleren van de bestelling. Monteur Christiaan zal uw keuken op maat vervolgens in één keer vakkundig en perfect monteren.”

Realiseren keuken op maat

“Een unieke kwaliteitskeuken verdient vakkundige keukenmontage. Wij werken daarom altijd met onze eigen vertrouwde monteur. Keukenmonteur Christiaan is een echte vakman die pas weg gaat als u tevreden bent over het eindresultaat. Na zijn vertrek kunt u direct genieten van uw op maat gemaakt keuken. Een beleving om elke dag van te genieten!”

Geïnspireerd?

Maak dan een afspraak of bekijk onze referenties voor nog meer inspiratie.