Luxe materialen

in Veenendaal

Luxe materialen

in Veenendaal

Van gedateerde woning naar moderne villa

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel de binnenkant als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update. Uiteindelijk zijn alleen een aantal muren blijven staan. Het resultaat is een ontzettend moderne villa met een heerlijke leefkeuken in het hart van het huis.

De familie koos voor een Tristar keuken met antraciet eiken fronten gecombineerd met een licht eiken front bij het eiland. De keuken bestaat uit een rechte opstelling tegen de wand, een eiland waarop gekookt én gespoeld kan worden en als laatste een drietal hoge kasten waarin het grootste gedeelte van de apparatuur zich bevind. Zowel het eiland als de rechte opstelling is voorzien van prachtig keramiek met marmerstructuur wat doorloopt in de zijkanten. De drie hoge kasten in de wand steken iets uit, het effect hiervan straalt klasse en maatwerk uit.

Mooie materialen en luxe apparatuur

Een detail wat bijna onmiddellijk in het oog springt is toch wel de wijnklimaatkast van Miele die in de kopse kant van het eiland is geïnstalleerd. Het keramiek sluit prachtig aan rondom de koeler en ook is de beluchting voor het apparaat in het keramiek gemaakt. Knap staaltje vakwerk!

De twee kappen van Wave Design, waarvan één met afzuigfunctie, passen perfect bij de kleurstelling van de keuken. De kappen van Wave Design zijn verkrijgbaar in vele modellen en kleuren, zo is er altijd een uitvoering te vinden die perfect bij het keukenontwerp past. In de hoge kasten zijn een vijftal prachtige apparaten van Miele verwerkt; een drietal ovens waarvan één met stoomfunctie, een inbouwkoffiemachine en als laatste een vacumeerlade. De royale inductiekookplaat, die vlak in het werkblad is geïntegreerd, maakt de Miele apparatenlijn compleet. De familie Verdouw koos voor een kokendwaterkraan van Quooker in RVS uitvoering, dit sluit weer perfect aan bij de spoelbak.

Geïnspireerd door deze keuken?

Maak een afspraak of lees meer over onze werkwijze