Keuken met een uitzicht

in Zeewolde

Keuken met een uitzicht

in Zeewolde

Klaar voor de toekomst

Midden in de polder vinden we de woning van de familie Boerma. Een fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu was de woonkamer en keukenruimte aan de beurt. Het weidse uitzicht is vanuit de keukenruimte op verschillende plekken te zien dankzij de raampartijen. De ruimte heeft een bijzondere vorm, mede hierdoor is Wilbrand bij de familie ter plaatste geweest voor het meest passende keukenontwerp. Het eindresultaat is een royale eilandkeuken met koffienis, luxe apparatuur en pure materialen. Ook is de aangrenzende wasruimte doorgetrokken in dezelfde sfeer als de keuken.

De Rotpunkt keuken is uitgevoerd met Black Steel fronten. Het kader in de kleur Bronze Metal dat gebruikt is bij de kasten, zorgt ervoor dat de keuken deze unieke en luxe uitstraling krijgt. Voor het werkblad is gebruik gemaakt van graniet met een marmer structuur, in de kleur Via Livo en komt uit onze Velthuizen Select collectie. Bij de koffienis is marmer in de kleur Isole gebruikt, dit is ook op de achterwand toegepast. Dit marmer komt ook onze eigen werkbladen collectie. De subtiele handgreep maakt het helemaal af.

 

Complete beleving tot in de wasruimte

Als echte fans van Miele koos de familie ook voor hun keukenapparatuur voor dit merk. Een uitgebreide apparatenlijn bestaande uit een vaatwasser, een inductiekookplaat met zes kookzones, twee ovens, waarvan één met stoomfunctie en de ander met magnetronfunctie en als laatste een schitterende wijnklimaatkast met twee temperatuurzones die prachtig in het eiland verwerkt is. Voor de koelkast en vriezer koos de familie voor Liebherr, beide mooie apparaten met een royale inhoud. Uiteraard word ook hier het water uit een Quooker getapt, uitgevoerd in het zwart en voorzien van een uittrekbare perlator.

Vele bijzondere details en het maatwerk kenmerken deze keuken. Zo is zowel het werkblad als het kader om de kasten in verstek gezaagd, dit geeft direct een luxe uitstraling. Ook is het werkblad bij het spoelgedeelte in de vensterbank geslepen.

Naast de keukenruimte is ook de wasruimte stevig aangepakt. De wasruimte is voorzien van verschillende kasten en een spoelgedeelte. Hier is gebruik gemaakt van hetzelfde front en werkblad als in de keukenruimte.

Geïnspireerd door deze keuken?

Maak een afspraak of lees meer over onze werkwijze